Producatorul de electronice Samsung Electronics a investit 15 milioane de dolari in MasterImage 3D, producator de display-uri 3D pentru device-uri mobile si ecrane cinematografice, au anuntat companiile, citate de presa internationala.

MasterImage, cu sediul in Los Angeles, California, lucreaza cu producatori de terminale mobile pentru a incorpora tehnologia 3D fara ochelari in smartphone-uri si tablete, conform lui Younghoon Lee, director executiv la MasterImage.

MasterImage, Sharp Corp si altii folosesc o tehnologie numita “parallax barrier” pentru a transmite imagini usor diferite fiecarui ochi, creand astfel un efect 3D.

“Investitia aceasta este indreptata catre inovatie, in special pentru a avansa in solutiile 3D pentru cinematografe, smartphone-uri, tablete”, spune Lee.

Sharpt vinde o tehnologie 3D numita “striped parallax barrier”, folosita in noile device-uri Nintendo 3DS care vor fi puse in vanzare in SUA pe 27 martie.

Tehnologia MasterImage este diferita de a concurentilor, permitand utilizatorilor sa vada imagini 3D atat pe verticala cat si pe orizontala (landscape sau portrait – n.r.) iar unghiul de vizualizare este mai mare, conform companiei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »



Citeste si
Samsung estimeaza un profit in crestere cu 72% in T2