Directorul general al Oracle Romania, Sorin Mindrutescu, sustine ca vehicularea numelui sau pentru pozitia de prim-ministru este "o speculatie".
"Legat de vehicularea numelui meu pentru pozitia de prim-ministru pot preciza ca o incadrez la speculatii. Ma onoreaza, dar ramane o speculatie. In acelasi registru s-au plasat si speculatiile neconfirmate de numirea mea ca si ministru al Comunicatiilor, anul trecut", a precizat Sorin Mindrutescu (foto), conform Mediafax.

Numele directorului general al Oracle Romania fost vehiculat recent in presa pentru ocuparea functiei de prim-ministru in cazul demisiei lui Emil Boc.

Presedintele Traian Basescu a declarat recent la Realiatea TV, ca, daca se pierde majoritatea in Parlament, solutia pe care o va propune clasei politice va fi un premier independent, ramanand de vazut daca partidele vor accepta.

"Daca se pierde majoritatea, care credeti ca va solutia? Premier independent", a spus Basescu. El a mentionat ca ramane de vazut daca cei din clasa politica vor accepta solutia.

Basescu a mentionat insa ca nu spune ca premierul Boc se afla la finalul carierei in fruntea Guvernului, dar se constata pierderea majoritatii la Senat, existand pericolul ca acelasi lucru sa se intalmple si la Camera.

In luna februarie surse democrat-liberale au declarat ca din discutiile presedintelui Traian Basescu cu reprezentantii PDL a reiesit posibilitatea inlocuirii premierului Emil Boc, o varianta, sustinuta de seful statului, fiind numirea unui premier independent.

In acest context, presa a vehiculat la acea data mai multe nume, cum ar fi Mugur Isarescu, Mihai Tanasescu, Cristian Popa sau Calin Georgescu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri