Vodafone ofera convorbiri nelimitate in grup la fiecare reincarcare de 5 euro

Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobile pe piata locala, lanseaza o promotie prin care ofera gratuit convorbiri nelimitate in grupul de prieteni pentru oricine face o reincarcare de minim 5 euro credit.

De asemenea, celelalte persoane din grup primesc cadou 50 de minute de convorbiri in grup, de fiecare data cand un membru face o reincarcare.

Pe de alta parte, utilizatorii pot face cadou 12 luni de valabilitate a cartelei, pentru 10 euro credit, prin extraoptiunea “Valabilitate”.

“Utilizatorii Vodafone beneficiaza, in continuare, pentru cinci euro credit pe luna, de 3.000 de minute si SMS-uri in retea, plus 75 de minute nationale/internationale si SMS-uri nationale, sau de 10.000 de minute si SMS-uri in retea, alaturi de 40 de minute nationale si internationale si SMS-uri nationale”, a declarat Karsten Wildberger, director comercial pe segmentul rezidential in cadrul Vodafone Romania.

Operatorul este cel de a doua companie de telecomunicatii pe piata locala, cu peste 9,8 milioane de clienti la finalul anului trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri