Cateva motive pentru a cumpara o tableta cu 3G inclus

Exista conceptia, care bineinteles pleaca de la bani, cum ca o tableta ce detine doar un modul WiFi este suficienta pentru un utilizator si ca diferenta de pret intre una doar cu WiFi si una cu 3G este nejustificabila si nu merita platita. Ei bine, tin sa nu fiu de acord cu aceste afirmatii si va voi demonstra si de ce.
Nu sunt un utilizator inrait de tableta, dar sunt un utilizator inrait de tehnologie si de internet. Oriunde merg trebuie sa am cu mine macar un dispozitiv, cat de mic ar fi el, conectat la internet. Si, dupa cum stim bine, acoperirea de internet nu este chiar asa cum providerii tin sa se laude – sunt multe locuri unde semnalul este mai bun sau este singurul disponibil pentru un anumit provider, asa ca mi-am facut obiceiul sa car dupa mine si un modem de RDS, precum si o cartela PrePay de Cosmote. Si daca acestea se intampla sa nu aiba acoperire undeva anume, ma bazez pe internetul de la Vodafone.

1. Durata de viata a acumulatorului
telefonului mobil va scadea drastic, astfel veti fi nevoit sa carati nu unul ci doua incarcatoare tot timpul. Mai toate tabletele performante ca iPad 2 sau Motorola Xoom declara o autonomie de minim 8 ore sau chiar mai mult pentru navigare pe internet, pe cand un smartphone folosit pe post de WiFi Hotspot nu va rezista mai mult de 4-5 ore.

Citeste articolul integral pe site-ul Playtech.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri