Furnizorul de solutii pentru managementul informatiilor Novensys are ca obiectiv pentru urmatorii cinci ani o crestere medie anuala cu 20% a afacerilor, dupa ce anul trecut a inregistrat o scadere usoara a cifrei de afaceri fata de 2009, la 19,44 milioane de euro.
"Evolutia se bazeaza pe strategia noastra de dezvoltare. Avem in vedere implementari de aplicatii software de tip ERP, CRM, BI, SCM. In plus, credem in mobilitate si ne pastram focusul in aceasta arie prin partenerii nostri traditionali, respectiv Motorola, Psion, Zebra, Datalogic, Printronix, dar vizam si alte parteneriate care se potrivesc nevoilor clientilor nostri", a declarat Cezar Golumbeanu, directorul executiv al companiei, citat de Mediafax.

In 2010, compania a obtinut un profit de peste 5% din cifra de afaceri, din care 32% a fost generat de serviciile IT furnizate. In 2011 compania urmareste o crestere pe toate liniile de business si are in vedere industriile carora li se adreseaza.

Novensys intentioneaza sa consolideze afacerile din zona de administratie publica, linie specifica construita de companie in ultimii doi ani.

La finalul anului 2009, Novensys avea un numar de circa 150 de angajati, iar la finalul anului 2010 echipa se ridica la 170 salariati. De la inceputul anului 2011, compania a recrutat inca 36 de persoane.

"Angajarile continua pe departamentele de vanzari, dezvoltare, livrare si suport. Evolutia numarului de angajati se aliniaza la strategia de dezvoltare a companiei", a adaugat directorul executiv al companiei.


Principalele industrii pe care se concentreaza activitatea companiei sunt retail, productie, utilitati, transporturi si logistica.

Novensys este unul dintre cei mai importanti integratori locali de solutii pentru managementul informatiei furnizate de Microsoft, Oracle sau Motorola. Compania are sediul central in Bucuresti si doua puncte de lucru in Cluj si Timisoara.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Serviciile catre companii au urcat, sustinute de cererea pentru IT
Setari Cookie-uri