Mozilla a lansat saptamana trecuta aplicatia sa e-mail updatata, Thunderbird 1.5, care ofera o securitate si functionalitate imbunatatite.

Thunderbird 1.5, ce poate fi descarcata gratuit, a fost revizuita pentru a oferi imbunatatiri in patru domenii principale: update-uri, securitate, RSS si podcasting.

"Thunderbird imbogateste intreaga experienta e-mail, adaugand capacitati antiphishing pentru a creste siguranta utilizatorilor, in acelasi timp integrand si simplificand accesul la noi tehnologii, precum RSS", a declarat Christopher Beard, vice presedinte de produs al Mozilla.

Clientul e-mail ofera si update-uri automate pentru descarcarea upgrade-urilor de securitate si de produs pe sistemele utilizatorilor, avertizandu-i cand acestea sunt gata pentru instalare.

In alt efort de a creste securitatea, Thunderbird 1.5 utilizeaza un filtru mai sensibil pentru e-mail.

De asemenea, Thunderbird 1.5 intentioneaza sa cresca si suportul RSS pentru a permite utilizatorilor sa primeasca feed-uri ca si mesaje e-mail. Acestia pot accesa acum si podcast-uri printr-o casuta de dialog, legata de o aplicatie precum un browser Web sau un audio player.

Noua lansare Mozilla include si imbuntatari ale productivitatii, precum spellcheck pe masura ce este scris textul unui e-mail si posibilitatea de sterge atasamente la e-mail.

De la debutul sau din decembrie 2004, Thuderbird a fost descarcat de peste 18 milioane de ori, potrivit Mozilla.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »