Nokia si-a extins astazi portofoliul de telefoane mobile din segmentul de mijloc, foarte apreciat de utilizatori, prin lansarea telefonului pliabil Nokia 6125. Compact si rafinat, Nokia 6125 ofera performante de exceptie si un set foarte atragator de functii, printre care o camera de 1,3 megapixeli, capabilitati Bluetooth si un music player digital - toate acestea, intr-un design modern, pliabil. Dispozitivul functioneaza in banda cvadrupla (GSM 850/900/1800/1900). Se estimeaza ca livrarile terminalului Nokia 6125 vor incepe in al doilea trimestru al lui 2006, pretul de vanzare preconizat fiind de 230 euro, fara taxe si subventii.

Noul telefon mobil Nokia 6125 imbina in mod fericit functionalitatea de top cu un design compact, acestea fiind cele doua criterii cheie pentru utilizatorii care prefera un telefon mobil clasic. Cu setul sau competitiv de functii, Nokia 6125 este un instrument ideal pentru gestionarea sarcinilor personale si a celor profesionale din viata de zi cu zi si reprezinta un element binevenit in cadrul portofoliului nostru de produse din categoria de mijloc, care se bucura de mare succes in randul utilizatorilor, a declarat Aage Snorgaard, Vice President, Mobile Phones, Nokia.

Un telefon cu adevarat armonios, Nokia 6125 imbina usurinta in utilizare cu un set de functii atent alese si cu o tastatura ergonomica. Culorile de baza ale telefonului sunt argintiu si negru, pe acest fond fiind inserate detalii ornamentale sofisticate. Terminalul incorporeaza capabilitati de top pentru realizarea de fotografii oricand si oriunde doriti: doua ecrane color, care ofera o buna calitate a imaginii, o camera de 1,3 megapixeli, cu tasta dedicata si zoom digital 8x, precum si o functie pentru inregistrari video.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri