UPC Romania anunta o tripla lansare - pachetul de servicii de internet Fiber Power cu viteze de download de pana la 120 Mbps, redefinirea portofoliului de abonamente internet, precum si doua noi pachete care le aduc clientilor servicii de internet, televiziune digitala si telefonie la preturi.

Clientii UPC din 12 orase vor avea incepand din 1 aprilie acces la abonamentele Fiber Power 60 Mbps si Fiber Power 120 Mbps.

Compania de telecom a inceput sa lanseze internet Fiber Power din octombrie anul trecut, UPC lansand atunci internet la viteze de 60 si 100 de Mbps pentru clientii companiei din Cluj. Ulterior, serviciul a fost introdus si in Timisoara, Deva, Curtea de Arges, Focsani si Ploiesti.

Accesul la internet Fiber Power de 120 Mbps va putea fi utilizat atat de acesti clienti, dar si de abonatii operatorului din sase orase noi: Bucuresti, Constanta, Braila, Galati, Roman si Buzau.

„Lansam in premiera cele mai mari viteze de download disponibile la acest moment pe segmentul rezidential - pana la 120 Mbps. Dupa investitiile in retea din ultimii doi ani si lansarea, in iulie 2010, a serviciului de internet Business Fiber Power pentru clientii companii, a sosit momentul lansarii pentru segmentul rezidential. Un alt anunt important pe care il facem astazi este legat de noua structura a portofoliului de abonamente internet - vom oferi patru pachete de servicii internet, toate cu numele Fiber Power”, declara Iulia Florea, director operational al UPC Romania.

In prezent 42% dintre cele 7,3 milioane de gospodarii din Romania au acces la internet, iar 23% dintre acestea au o conexiune de mare viteza, conform datelor oferite de UPC care citeaza un raport Eurostat. In Romania sunt aproape 8 milioane de utilizatori romani de internet, populatia tarii nostre fiind de circa 21 milioane de persoane.

“Cifrele ne arata asadar ca piata locala de servicii internet este departe de saturare. Lansarile pe care le anuntam completeaza oferta UPC, strategia noastra de business intregindu-se prin adaugarea in portofoliu a serviciului de internet prin cablu cu cea mai mare viteza, disponibila la acest moment in Romania. Fiber Power are un succes foarte mare in orasele in care a fost deja lansat. Avem convingerea ca Fiber Power 120 Mbps va genera aceeasi reactie pozitiva”, afirma Iulia Florea.

Abonamentele Fiber Power pot fi achizitionate impreuna cu un abonament de televiziune UPC.