Operatorul telecom Cosmote Romania a lansat extraoptiunea Connect Secure care ofera “siguranta sporita” pentru datele din computerele clientilor companiei telecom, in urma unui parteneriat cu producatorul de solutii de securitate Symantec.
Promotional, pentru orice abonament nou Connect 3G, clientul va primi, gratuit, extraoptiunea Connect Secure Norton Antivirus pentru un PC, pe perioada initiala a contractului. Pentru orice activare a extraoptiunii Connect Secure, clientul (atat nou cat si existent) va beneficia de abonament gratuit timp de trei luni, in primul an de contract.

„Consideram ca siguranta canalului online este foarte importanta pentru clientii nostri si astfel am decis sa ii incurajam sa foloseasca programe de protectie corespunzatoare. Serviciul Connect Secure este furnizat de Symantec, unul dintre cei mai buni producatori de solutii antivirus din lume”, a declarat Gabriel Ionita, senior manager dezvoltare produse si Servicii, Cosmote Romania.

Serviciul Connect Secure ofera protectie impotriva amenintarilor de pe internet precum virusi, viermi informatici, atacuri ale hackerilor, troieni, programe spyware, include firewall, protectia identitatii si back-up.

Abonatii Cosmote, atat de servicii de voce cat si de date, pot alege dintre trei tipuri de pachete de securitate, pentru unul sau trei calculatoare -Connect Secure - Norton Antivirus care ofera o solutie antivirus standard cu actualizarea continua a definitiilor virusilor; Connect Secure - Norton Internet Security oferind protectie completa cu antivirus, firewall, protectie anti-phishing si protectia identitatii; respectiv Connect Secure - Norton 360 care ofera, in plus fata de specificatiile enumerate anterior, si optiuni de backup si setari de optimizare a sistemului computerului.

Noul serviciu Connect Secure este disponibil numai pentru abonatii Cosmote si este compatibil cu toate planurile tarifare de voce si date. Extraoptiunile Norton vor avea o perioada contractuala de minim doua luni pentru activare si o luna pentru reactivare.

Principalii concurenti ai operatorului telecom sunt Orange Romania, Vodafone Romania, precum si RCS&RDS si UPC Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri