Romtelecom, cea mai mare companie de telefonie fixa de pe piata locala, lanseaza prin divizia dedicata operatorilor, pachete combinate de servicii de colocare si de acces la internet cu tarife lunare pornind de la 37, 20 de euro, cu TVA.

Serviciile de colocare au acoperire nationala si sunt dedicate operatorilor telecom, integratorilor de sisteme si companiilor de comert electronic.

De asemenea, operatorul introduce servicii de cloud computing, livrare de continut si telefonie prin internet de tip SIP Trunking.

In plus, un client poate opta si pentru servicii de interconectare la platforma de internet Exchange, beneficiind astfel de rutarea traficului catre alti operatori nationali si internationali.

Centrul Neutru de Colocare a Romtelecom ofera servicii in Bucuresti (in doua locatii) si in orasele Bacau, Constanta, Galati, Iasi, Oradea si Timisoara, dar compania dispune si de o retea integrata de puncte de prezenta virtuale este disponibila.

Romtelecom Carrier Services este divizia dedicata relatiilor cu operatorii de telecomunicatii din Romania si din afara tarii


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri