BenQ MX760 face o buna impresie inca de la prima vedere, gratie unui design ingrijit al carcasei, care extinde motivul grilei de aerisire pe toate laturile aparatului, cu exceptia, desigur, a celei din spate, unde gasim conectorii. Motivul de pe laterale se regaseste oarecum si pe capacul superior al proiectorului, desigur in format 2D, in zona butoanelor, scrie Playtech.ro.

Colturile rotunjite si curbele induse de sistemul de lentile completeaza aspectul placut al carcasei, care devine astfel la fel de usor de integrat intr-un ambient office, ca si intr-unul de sufragerie moderna. Asadar designul, fara a fi unul revolutionar sau excesiv de minimalist, constituie un prim element de atractivitate la acest proiector.

Un al doilea element de atractivitate la care te poarta automat ochiul este zona conectorilor din spatele aparatului. Aici, un ochi cat de cat antrenat va identifica imediat conectorul HDMI care este o aditie binevenita pentru orice proiector contemporan si mi-as fi dorit sa fi existat si pe modelul mai vechi pe care il am acasa.

Cititi articolul integral pe Playtech.ro.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Top 5 cele mai bune videoproiectoare pentru un sistem de home cinema