iStyle, reseller autorizat al produselor Apple in Romania, a investit 150.000 de euro in deschiderea unui magazin in centrul comercial Afi Palace Cotroceni, din Bucuresti.
Cel de-al patrulea magazin al companiei este si cel mai mare, avand o suprafata de 125 de metri patrati. Magazinul va fi deschis pe 9 aprilie, iar conducerea companiei estimeaza vanzari de 100.000 de euro pe luna in primul an.

Pe de alta parte, iStyle devine unicul reseller care va comercializa telefonul iPhone 4 pe piata locala, acesta urmand sa fie vandut in parteneriat cu Vodafone la aceleasi preturi practicate de compania de telecomunicatii. Vodafone va avea exclusivitate timp de trei ani pentru acest parteneriat.

De asemenea, resellerul va vinde ultima generatie de notebookuri Apple, mai exact modelul MacBook Pro dotat cu procesoare Sandy Bridge, lansate de Intel.

Sursa foto: iStyle.ro






Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri