Isaacson lucreaza la carte inca din 2009 si, in proces, a intervievat mai multi membri ai familiei sefului Apple, prieteni, colegi si pe Steve Jobs insusi. Oficialii publisherului nu au oferit detalii suplimentare, scrie presa internationala.

De-a lungul timpului au aparut pe piata mai multe carti biografice, dar niciuna dintre ele nu a fost autorizata de seful Apple. Acesta a si reactionat negativ in legatura cu aparitia unui volum intitulat “iCon: Steve Jobs, The Greatest Second Act in the History of Business”, scrisa de Jeffrey Young si William Simon in 2005. Publisherul John Wiley & Sons a fost obligat sa o scoata de pe piata.

Isaacson a fost executiv de top la CNN si revista Time, avand legaturi solide in lumea business-ului. El a scris best-selleruri dupa vietile lui Benjamin Franklin si Albert Einstain, fiind in prezent CEO al Aspen Institute, in Washington.

Citeste si:

“Biografia lui Steve Jobs va fi una dintre cele mai valoroase carti, despre unul dintre cei mai mari oameni din domeniul inovatiei”, a declarat Jonathan Karp, de la Simon & Schuster.

Sursa Foto: b24.at