Producatorul american de echipamente electronice si IT Hewlett-Packard (HP) l-a numit pe Bruce Dahlgren la conducerea departamentului de vanzari pentru organizatii mari al grupului Imaging and Printing.
HP l-a numit pe Bruce Dahlgren, fostul vice-presedinte si director general pentru America de Nord al diviziei Lexmark de Solutii de imprimare si Servicii, director de vanzari pentru organizatiile mari al Imaging and Printing Group (IPG).

Dahlgren va ocupa pozitia de prim vicepresedinte al departamentului de vanzari internationale pentru organizatii mari din cadrul IPG, functie nou creata pentru a pune un accent mai mare pe oportunitatile de tiparire si prelucrare a imaginilor din organizatiile mari. El ii va raporta lui Vyomesh Joshi, vicepresedinte executiv al IPG.

Rolul sau va fi de coordonare a activitatii de lansare pe piata a solutiilor IPG destinate organizatiilor mari, oferind solutii complete de tiparire principalilor1500 de clienti ai companiei. In plus, Dahlgren va colabora cu echipele de vanzari, servicii si suport din cadrul grupului de Solutii Tehnologice (Technology Solutions Group) pentru cresterea mai accelerata a afacerilor HP cu marile organizatii.

Inainte de a se alatura echipei HP, Dahlgren a lucrat 6 ani la Lexmark, unde a condus cea mai profitabila unitate de afaceri a companiei - divizia de Solutii de imprimare si Servicii pentru America de Nord. Anterior acestei perioade, el a lucrat 15 ani la NCR, AT&T si Teradata.

Bruce cunoaste foarte bine industriile verticale si are o experienta indelungata in furnizarea unor solutii de tiparire proiectate special pentru a raspunde cerintelor clientilor din marile organizatii, spune Joshi. Experienta sa in coordonarea vanzarilor orientate catre solutii, combinata cu cel mai vast portofoliu de solutii de tiparire din lume, va ajuta IPG sa-si atinga obiectivele ulterioare de dezvoltare.

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Citește și
Setari Cookie-uri