Din 21 aprilie, si utilizatorii cartelei Frog vor beneficia de aceasta oferta.

Toti clientii Cosmote care activeaza in perioada 15 aprilie - 15 iunie 2011 un nou abonament Perfect pentru Tine incheiat pentru o perioada de doi ani, beneficiaza de oferta promotionala ce consta intr-un discount de 20% la factura lunara, aplicabil la toate abonamentele in valoare de cel putin 7 euro pe luna (fara TVA).

Reducerea de 20% este aplicabila tuturor facturilor emise pana la 31 decembrie 2011, pentru toate serviciile, excluzand traficul in roaming, traficul catre numere de telefon speciale, si alte discounturi, taxe de ajustare, anulare/dezactivare.

Citeste si:

Utilizatorii Cartelei Cosmote au de asemenea posibilitatea de a beneficia de promotia de primavara incepand din 15 aprilie si pana pe 15 iunie 2011. In plus fata de bonusul de 1 euro oferit la Cartela Bonus 48 Energy pentru prima reincarcare de minim 4 euro credit din luna, Cosmote ofera un discount de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunilor incluse in oferta promotionala, pana la 15 iunie 2011.

Toti utilizatorii cartelei Frog (atat cei noi cat si cei existenti) beneficiaza de un discount de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunii Frog Promo efectuata in perioada 21 aprilie - 21 iunie 2011.

Pentru a promova aceasta oferta, operatorul telecom a lansat un mix complet de advertising ce include TV, radio, OOH, print, online tintind milioane de romani, potrivit estimarilor de media plan.