Yahoo a anuntat marti venituri nete de 1,064 mld. $ pe primul trimestru, peste estimarile analistilor care prevedeau venituri nete de 1,055 mld. $. Totodata, compania a anuntat ca un parteneriat important cu Microsoft dureaza mai mult decat ar fi fost asteptat pentru a genera profit, scrie presa internationala.
“In mod clar asistam la un oarecare progres din partea Yahoo”, spune Steve Weinstein, analist al Pacific Crest Securities. “Cresterea din business-ul display arata bine”.

Pe de alta parte, analistii subliniaza ca business-ul de cautare online al Yahoo, care a suferit o scadere de 19% pe primul trimestru al anului comparat cu aceeasi perioada a lui 2010, reprezinta o cauza de ingrijorare pentru companie.

Executivii Yahoo au spus ca deal-ul cu Microsoft pentru folosirea sistemului de advertising al producatorului de software va fi pus in practica pe anumite piete cu intarziere, in asteptarea dezvoltarii sistemului de catre Microsoft.

Yahoo estimeaza venituri nete intre 1,08 mld. $ si 1,13 mld. $ pentru trimestrul doi al anului. Analstii estimeaza 1,1 mld. $.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri