Innova Capital, fond polonez de private equity care a preluat in ianuarie 2011 pachetul majoritar de actiuni al centrului de procesare a cardurilor Provus si al subsidiarei acestuia RomCard, l-a numit pe Utku Ogrendil la conducerea executiva a grupului format din cele doua companii.
Provus si RomCard sunt unii dintre cei mai importanti furnizori locali de servicii de emitere, personalizare, acceptare si procesare a cardurilor si a tranzactiilor cu carduri. Provus aniverseaza anul acesta 10 ani de prezenta pe piata de profil din Romania.

Utku Ogrendil (foto) preia conducerea Grupului Provus-RomCard dupa ce a coordonat din functia de Vicepresedinte activitatile de retail, carduri si canale alternative ale Credit Europe Bank. Ogrendil activeaza de peste 11 ani in sistemul bancar romanesc, ocupand pozitii de conducere.

Grupul Provus-RomCard administreaza peste 1.500 de terminale ATM si mai mult de 5000 de unitati POS (inclusiv virtuale). De asemenea, Grupul proceseaza peste 3.500.000 de carduri, la care se adauga cele 7.000.000 de carduri inrolate in 3D Secure destinate comertului electronic, pentru 23 de clienti bancari si non-bancari. Provus-RomCard inregistreaza si proceseaza peste 4.000.000 de tranzactii cu cardul in fiecare luna.
Retail jobs
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri