Operatorii de telefonie mobila se lupta pentru bugetul cadourilor de Paste al romanilor atat prin reduceri la abonamente cat si prin smartphone-uri la preturi atractive. Mobime.ro, site comparator de tarife de telefonie mobila si de preturi la terminale, a analizat ofertele operatorilor de Pasti pentru cei care doresc un smartphone.
Orange propune iPhone 3GS la 79 euro sau cu iPhone 4 la 169 de euro, impreuna cu abonamentul Pantera pentru iPhone, adica un abonament lunar de 49 euro. HTC Desire HD vine la pretul de 209 euro cu un abonament Flamingo de 25 de euro, iar Samsung Galaxy S ajunge la 99 euro cu un abonament Flamingo de 15 euro lunar.

Vodafone
recomanda Nokia C5-03 cu 29 euro la activarea Vodafone Complet 800 Internet pe mobil Plus, de 16,64 euro lunar, un HTC Wildfire la 69 euro la acelasi tip de abonament si un BlackBerry 9300 la 99 euro cu activarea unui Vodafone Complet 800 cu optiune de BlackBerry de 20,15 euro lunar.

Pentru cei care vor sa investeasca mai mult, Google Nexus S este la promotie cu pretul de 149 euro pentru activarea Vodafone Complet 1500 Internet pe mobil Plus, de 48,45 euro lunar.

Tot Vodafone ofera Nokia E7, la pretul de 319 impreuna cu un abonament Vodafone Complet 1000 si optiunea Internet Mobil Extra, de 24,48 eur/luna.

Cosmote ofera iPhone 4 la 180 euro pentru abonamentul Cosmote Adventure, de 48,36 euro, un Sony Ericsson X10 la 130 euro pentru acelasi tip de abonament sau un Nokia N8 pentru 140 euro si un abonament Cosmote Explore, de 28,52 euro/luna.

Conform unui studiu realizat de GFK, 52% din utilizatorii de smartphone-uri folosesc telefonul pentru a afla adresa unui magazin, 40% compara preturile produselor, 35% se uita dupa discounturi. Dintre cele mai folosite aplicatii, Nielsen mentioneaza Facebook, Google Maps si The Weather Channel. Impartirea pe categorii arata ca utilizatorii sunt interesati de jocuri, stiri, harti, retele sociale si muzica.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri