Deoarece se concentreaza asupra Windows Vista, Microsoft are acum ca tinta anul 2007 pentru lansarea noului sau update Windows XP service pack
Intr-o postare pe Web site-ul sau, Microsoft a stabilit a doua jumatate a anului viitor ca data preliminara pentru lansarea Windows XP Service Pack 3 pentru ambele editii home si professional. Aceasta data este cu mult dupa lansarea Vista, programata pentru a doua jumatate a acestui an, si mult mai incolo decat au estimat atat persoane din interiorul cat si din exteriorul companiei. Microsoft nu a specificat insa ce caracteristici si patch-uri ar putea fi incluse in update-ul service pack.

Speculatii cu privire la data de lansare a noului update si ce va contine acesta au aparut imediat dupa lansarea Service Pack 2 in august 2004. SP 2 a continut mai multe noi caracteristici decat un service pack Microsoft traditional, adaugand o serie de imbunatatiri de securitate, un pop-up ad blocker si o gestionare imbunatatita a retelelor wireless. Anterior, un reprezentant al Microsoft a confirmat in septembrie ca Service Pack 3 este in lucru si a sugerat ca ar putea fi lansat candva in 2006, dar dupa debutul Vista.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri