In 1994, pe vremea cand omenirea abia incepea sa inteleaga conceptul de Internet, emisiunea The Today Show din SUA a prezentat cu o acuratete remarcabila un gadget al viitorului cu ajutorul caruia vei putea citi ziare, urmand sa schimbe pentru totdeauna modalitatea de consum media a oamenilor. In mod ciudat (sau nu), gadget-ul futuristic arata remarcabil de asemanator cu iPad-ul Apple.
Intitulat Ziarul-Tableta: O Viziune Asupra Viitorului, videoclipul isi imagineaza o lume in care oamenii au in dotarea personala device-uri mobile care vor cantari sub 2 kg, au un display ce imita cerneala si vor putea rula text, video, audio si grafica diferita, scrie Gawker.com.

“Am putea sa mai folosim computerele pentru a crea informatii, dar vom folosi tabletele pentru a interactiona cu acestea – sa citim, sa ne uitam la clip-uri, sa ascultam muzica”. Omul din spatele clip-ului este Roger Fidler, in prezent Program Director pentru Digital Publishing la Universitatea din Missouri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri