Primul lucru la care m-am gandit, dupa un lung fluierat, la prima vedere in realitate a lui LG Flatron E2290 a fost o frantura de basm de prin copilarie, care vorbea despre supletea personajului in termenii din titlul acestui material: tras ca prin inel.
Pentru ca E2290 este cel mai suplu monitor pe care l-am vazut vreodata si inteleg ca detine si recordul mondial la acest capitol. Cu un profil atat de subtire incat in poze pare chiar neverosimil, acest monitor este un spectacol din multiple puncte de vedere, la care ma voi referi in cele ce urmeaza.

Primul si cel mai spectaculos lucru pe care il remarci inca de la prima vedere este, evident, design-ul. Care, din profil, este o simpla linie conectata la un dreptunghi. O simplitate geometrica care frizeaza perfectiunea. Daca privesti doar o poza din profil al lui LG Flatron E2290 ar fi perfect scuzabil sa-l confunzi cu vreo antena de camera sau asa ceva, dar in realitate este realmente spectaculos si nu te vei putea plimba prin jurul biroului fara sa-i arunci, fie si pe furis, o privire din profil.

Citeste articolul integral pe site-ul Playtech.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri