Nunta de la Londra nu este un prilej de bucurie doar pentru mirii William si Kate, ci si pentru comercianti. De exemplu, pe site-ul de licitatii eBay, cautarile de produse care au legatura cu nunta regala britanica au crescut de peste 18 ori in acest an, scrie publicatia specializata in domeniul tehnologiei Techcrunch.
In aprilie, internautii au cumparat de pe eBay peste 3.000 de produse care ii infatiseaza pe cei doi tineri casatoriti. Acestea valoareaza aproximativ 70.000 de dolari.

Cel mai scump produs legat de aceasta nunta este o replica de 1.500 de dolari a inelului lui Kate Middleton (acelasi inel care i-a apartinut si printesei Diana).

Printul William si Kate Middleton s-au casatorit pe 29 aprilie, dupa aproape zece ani de cand s-au cunoscut. Potrivit analistilor, acesta ar putea fi cel mai urmarit eveniment din istoria televiziunii, estimandu-se ca in jur de doua miliarde de oameni au privit nunta la televizor.

Pe de alta parte, acesta este prima nunta regala britanica care a fost transmisa in direct si prin internet, prin canale precum Youtube sau Facebook.

Citeste si NUNTA REGALA: Cele mai importante evenimente

Factura de milioane a nuntii regale. Vezi unde se duc bani

Cum se face marketing pentru NUNTA REGALA: Pana unde merge imaginatia britanicilor




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri