Cosmote, Germanos si Zapp au lansat o campanie de buy-back prin care romanii isi pot schimba vechile telefoane mobile cu unele noi sau pot beneficia de alte produse din magazine, platind diferenta dintre pretul de raft si valoarea cupoanelor de reduceri obtinute in schimbul terminalelor predate.
"Daca luam in calcul intervalul mediu de timp la care romanii inlocuiau telefoanele mobile pana recent, respectiv 18 luni, precum si faptul ca in ultimii ani au fost comercializate in tara noastra milioane de terminale, putem spune ca prin aceasta campanie de buy-back utilizatorii au la dispozitie oportunitatea de a-si schimba telefoanele uzate cu unele noi", a declarat Panos Makris, director comercial al operatorului.

Utilizatorii pot schimba telefoanele pe cupoane valorice de reduceri in 270 de magazine Cosmote, Germanos si Zapp. Cupoanele pot fi utilizate fie pentru cumpararea unor telefoane mobile noi sau laptopuri la achizitia sau reinnoirea abonamentelor, fie a altor produse existente in magazine fara a fi conditionati de achizitia sau prelungirea abonamentului.

Pentru a fi eligibile in programul de buy-back, telefoanele mobile trebuie sa includa bateria, sa fie functionale, sa aiba tastatura completa si ecranul fara crapaturi.

Pana acum au mai lansat astfel de campanii companii din domeniul auto, retail si ingrijire personala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri