“Treaba mea si a intregii echipe Google Romania va fi sa evanghelizam, promovam si sa extindem onlineul in general si produsele Google in particular”, spune ea. In prezent, Butnar se afla in Marea Britanie, participand la cursuri ale companiei Google.

Politica stricta impusa de Google angajatilor sai o face pe Butnar sa sublinieze, amplu, pe blog, ca orice informatie despre locul sau de munca va fi probabil publicata ca urmare a unei comunicari oficiale facute de Google catre toata lumea si ca ea nu va publica exclusivitati, nu va comenta oficial asupra activitatii angajatorului sau si nu va raspunde la intrebari despre noua sa pozitie. “Bogdanabutnar.ro ramane un blog despre comunicare, marketing si planning”.

Biroul Google Romania a fost deschis la finalul anului trecut. Pana la finalul anului in curs, oficialii locali ai companiei au anuntat ca urmaresc sa creeze o echipa de 7-8 oameni.

Citeste si:

Contactata de wall-street.ro, Bogdana Butnar a spus ca nu poate oferi nicio declaratie privind pozitia actuala in cadrul Google Romania.

Citeste mai multe despre Bogdana Butnar pe LinkedIn.