Canalul Dolce Sport va fi disponibil de marti si in format HD, ca parte a pachetului tematic HD disponibil atat pentru abonatii Dolce, Dolce Interactiv, cat si NextGen, au anuntat luni oficialii operatorului Romtelecom.
“Dolce Sport HD isi incepe emisia maine, 3 mai, la pozitia 300, incepand cu orele 20:00, cu studioul UEFA Champions League intr-un decor nou, modern, la standarde High Definition”, conform companiei.

Prima transmisiune in acest format este returul semifinalei UEFA Champions League Barcelona - Real Madrid, meci care va fi comentat de pe Camp Nou de catre Vlad Enachescu si Emil Gradinescu, de la ora 21:45.

Romtelecom a lansat pachetul Dolce HD in iunie 2010, disponibil la tariful lunar de 3,9 euro fara TVA. Standardul HD asigura imagini mai clare de pana la cinci ori decat standard definition. Clientii Dolce care vor sa experimenteze calitatea si sunetul high definition pentru canalele HD incluse in pachetul lor de baza pot inchiria un receiver HD pentru 2 euro/luna, fara TVA.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri