Vodafone Romania, al doilea operator telecom de pe piata locala, a lansat un program care se adreseaza absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la masterat, pasionati de tehnologie sau marketing online. Tinerii vor beneficia de un stagiu platit, timp de 12 luni, in cadrul acestor departamente.
In cadrul programului sunt disponibile sapte posturi in echipa tehnica si in echipa de marketing online. Dintre acestea, patru sunt de ingineri (access transport trainee, core network planner trainee, radio frequency trainee si radio frequency traffic and network performance) in departamentul de tehnologie si trei in departamentul de marketing online (web developer trainee, content developer trainee si community coordinator trainee).

Fiecare tanar selectat va avea alocat un tutore (angajat Vodafone) care ii va fi alaturi pe toata perioada programului.

„Cautam tineri entuziasti, talentati, dornici sa experimenteze si sa invete intr-un timp scurt cat mai multe despre industria telecom si brandul Vodafone. Nu cerem experienta practica, nu conteaza daca sunt la primul job in cariera. Tot ceea ce conteaza este disponibilitatea lor de a-si folosi talentul. Ne asteptam ca toti cei ce vor avea rezultate bune in aceste posturi sa ramana in companie si dupa cele 12 luni” a declarat Vicky Cookson, directorul de resurse umane din cadrul Vodafone Romania.

Detalii privind conditiile de participare sunt disponibile pe vodafone.ro, la sectiunea cariere, iar aplicatiile se vor trimite pana pe 15 iunie 2011, direct pe site, prin completarea unui formular de inscriere.

Selectia candidatilor va fi finalizata pana la 1 august 2011, iar stagiul de practica va incepe pe 1 septembrie.

Vodafone Romania este al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, cu peste 9,8 milioane de clienti la finalul anului trecut.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri