FiT Distribution, distributor oficial al producatorului nipon NEC Display, anunta introducerea modelelor NEC MultiSync 70GX² si NEC MultiSync 90GX² . NEC Display este lider tehnologic al pietei de monitoare impunand cu regularitate standarde pentru industrie.


Cu aceste doua monitoare LCD, NEC MultiSync 70GX² si NEC MultiSync 90GX², NEC Display stabileste noi standarde in domeniul designului si al aplicatiilor multimedia. Pentru utilizatorii care doresc un design desavarsit si inalta calitate atat acasa cat si la birou, cele doua monitoare LCD intruchipeaza idealul vizual si tehnic. Designul splendid ridica aceste monitoare de la rangul de produs comun la cel de obiect life&style. Imagini de vacanta, videoclipuri si DVD-uri sunt afisate in culori vibrante cu o calitate desavarsita a imaginii.

Traian Cristea, director general FiT Distribution a declarat: “Producatorul nipon NEC face un pas important prin introducerea acestei game de monitore spre segmentul de utilizatori care apreciaza deopotriva designul rafinat de inalta calitate si tehnologia de varf integrate intr-un singur produs. Recomand aceste monitoare LCD utilizatorilor care doresc un produs cu adevarat life&style atat pentru birou cat si pentru acasa.”

Designul modern si elegant al noii game de monitoare LCD NEC MultiSync® GX², de culoare argintie, margini rotunjite si carcasa neagra, este cu adevarat cuceritor si face din LCD un obiect de design chic ce combina perfect utilul cu placutul. Chiar si suprafata lucioasa a ecranului face ca display-ul sa arate oarecum extravagant. in acelasi timp invelisul special al ecranului asigura un contrast foarte bun si culori stralucitoare.

Butonul de pornire/oprire cu led albastru atrage imediat privirea, incastrat fiind intre butoanele argintii aflate in partea frontala a monitorului. Led-ul da un accent rafinat designului si este in acelasi timp foarte util. in intuneric, nu atrage atentia de la continutul de pe ecran iar intensitatea la care straluceste poate fi ajustata dupa preferintele utilizatorului. Toate setarile ecranului pot fi controlate cu usurinta prin On-Screen Menu (OSM) si doar patru butoane.

Pentru iubitorii de tehnologie...

Infatisarea atractiva se bazeaza pe caracteristici tehice precum: culori vibrante, o rata de contract de 700:1 si un timp de raspuns de numai 4ms. Tehnologia OptiClear DVM este un vis devenit realitate pentru impatimitii jocurilor, garantand performanta monitoarelor LCD NEC MultiSync® 70GX² si NEC MultiSync® 90GX² pentru aplicatii multimedia, jocuri si pentru vizionare de imagini si filme.

Ceea ce astazi este considerat lux va fi considerat esential in viitor. Datorita combinatiei de porturi analogice conventionale si a intrarilor digitale DVI-D adaugate, este garantata atat compatibilitatea cat si flexibilitatea. Porturile USB faciliteaza conectarea la memorii USB, camere digitale, scanere, playere MP3 sau imprimante.