Romsys implementeaza un sistem SAP de 0,3 mil. euro in industria carnii

Romsys, unul dintre principalii furnizori de solutii si servicii informatice din Romania, a semnat un contract in valoare de 300.000 euro pentru implementarea unui sistem SAP ERP la cel mai important furnizor de condimente pentru industria locala a carnii, Ion Mos.

Prezenta pe pietele din Moldova, Ucraina, Rusia si China, compania Ion Mos se afla in plin proces de expansiune, dorind sa investeasca intr-un sistem de management integrat al afacerilor care sa sustina atingerea obiectivelor de dezvoltare pe termen lung, sa asigure standardizarea proceselor de afaceri si sa sprijine definirea clara a unei traiectorii pentru evolutia viitoare a companiei, conform Romsys.

”Rezultatul implementarii noului sistem va fi cresterea nivelului de eficienta al activitatii si sporirea calitatii produselor si serviciilor pe care le oferim,” a declarat Eugen Caragui, director executiv al companiei Ion Mos.

”Industria produselor din carne este una dintre industriile care se bucura de o evolutie pozitiva in ultima perioada. Ne bucuram sa constatam ca unul dintre cei mai importanti jucatori de pe aceasta piata a decis sa faca pasul urmator spre dezvoltare alegand o solutie ERP, solutie a carei valoare depaseste 300 de mii de euro si care este capabila sa asigure evolutia pe termen lung a companiei,” a declarat Radu Voicu, chief sales officer Romsys.

Sistemul ERP de la compania Ion Mos va avea 50 de utilizatori si va include module specializate pentru management financiar si control, managementul stocurilor de materiale si managementul vanzarilor si al distributiei. Proiectul va fi finalizat intr-un interval de 6 luni cu o echipa de 20 de persoane, urmand ca investitia sa fie recuperata in aproximativ trei ani.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri