Wolfgang Breuer (47 de ani), directorul executiv pentru tehnologie si operatiuni al Romtelecom, va parasi compania din 30 iunie el urmand sa isi continue cariera in tara de origine, Germania.
Managerul coordona directiile executive de operatiuni, tehnologie si implementare.

Pentru ocuparea pozitiei sale va fi desfasurat un proces de selectie in perioada urmatoare.

Wolfgang Breuer (foto) are peste 15 ani experienta in domeniul telecom.

El a ocupat, de-a lungul timpului, pozitii precum cea de director executiv tehnic - Comstar-UTS Rusia, de director general al T-Mobile Croatia si de vicepresedinte pentru Europa Centrala in cadrul Deutsche Telekom.

Experienta sa anterioara mai include pozitii de management in cadrul PTC Polonia (detinut in proportie de 49% de T-Mobile), T- Mobile Germania si Leybold AG Hanau.

In cadrul Comstar-UTS a trasat si implementat strategia tehnica si operationala a intregului grup, iar in calitate de director general al T-Mobile Croatia a marit cota de piata a operatorului si eficienta operationala a acestuia prin reducerea semnificativa a costurilor si cresterea productivitatii.

Citeste si Breuer, Romtelecom: Ma mira ca romanii vor viteze record la Internet, dar nu trec pe HD la serviciile TV

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri