Dezvoltate pentru utilizatorii care isi doresc un plus de mobilitate si eficienta, tabletele reprezinta o noua gama de produse care combina intr-un echipament de mici dimensiuni performanta de calcul si o interfata mult mai interactiva si natural de folosit - direct cu mainile libere, oferind utilizatorilor posibilitatea de a fi tot timpul conectati la internet si de a consuma orice fel de media, de la pagini web la filme HD si jocuri.

“Introducerea in portofoliul eMag a tabletelor de ultima generatie vine sa completeze oferta actuala, oferind clientilor nostri ultimele tehnologii care simplifica modul in care comunicam si ne desfasuram activitatile zilnice. Daca pana acum s-a vorbit foarte mult despre iPad care este produsul ce a marcat (re)nasterea unei categorii, avem de astazi echipamente similare atat ca performante tehnice, cat si ca experienta de utilizare. Este o evolutie fireasca a lucrurilor si un semnal de maturitate al categoriei tabletelor”, a declarat Radu Apostolescu, vicepresedinte, director de dezvoltare al eMag.

In oferta eMAG sunt disponibile, incepand de miercuri, urmatoarele tablete:

BlackBerry PlayBook
= 2200 lei (16gb)

Prima si singura tableta destinata profesionistilor, BlackBerry PlayBook integreaza dotari precum: doua camere Full HD, un procesor dual-core si indeajuns de multa memorie pentru a juca o gama diversa de jocuri.

Motorola XOOM = 2700 lei

Una dintre primele tablete care au adoptat sistemul de operare Android 3.0 (Honeycomb), Motorola XOOM se adreseaza utilizatorilor care cauta o tableta puternica cu un design elegant. Tableta ruleaza pe un proces dual-core nVidia Tegra.

ASUS Eee Pad Transformer = 1799 lei

Cu un design ultra-subtire si un ecran luminos de 10 inci, tableta Eee Pad Transformer ofera o alternativa la felul in care clientii experimenteaza multimedia. Datorita tastaturii optionale, tableta ASUS se poate transforma intr-un laptop ultraportabil, capabil sa ofere pana la 16 ore de functionare.

Acer A500 = 2100 lei

Subtire, ultraportabila si compacta, tableta Acer combina puterea de calcul a procesorului dual-core Nvidia Tegra cu versitalitatea sistemul de operare Android 3.0 intr-un design cu linii puternice si elegante.

Acer ICONIA TAB W500 = 2400 lei

Acer ICONIA Tab seria W combina portabilitatea unei tablete multi-touch cu productivitatea completa a unui notebook standard si include un procesor performant AMD Dual Core si sistemul de operare Windows 7.

Citeste si:

Archos 101 si Archos 70 IT = 1300 lei si respectiv 1100 lei

Tablete compacte, dotate cu sistemul de operare Android, destinate utilizatorilor care isi doresc o experienta web completa pe un gadget ultraportabil.

Samsung Galaxy Tab P1010 = 1500 lei

Printre primele tablete disponibile pe piata, tableta Samsung reuseste sa combine cu succes elemente din segmentul telefoanelor mobile cu puterea oferita de o tableta ultraportabila.

Apple iPad 2 = 2.500 lei (16 Gb)

Tableta care a revolutionat felul in care interactionam cu lumea din jurul nostru, a ajuns acum la cea de-a doua versiune. Cu un procesor dual-core performant, dar si capabilitati multimedia de top, tableta iPad 2 este alegerea celor care isi doresc o experienta multimedia si de gaming de exceptie.

Prestigio Multitab = 1250 lei

Cu un ecran generos si performanta de top, tableta Prestigio poate fi conectata la monitor sau televizor si reprezinta o solutie excelenta pentru pasionatii de multimedia.

Dell Streak = 1500 lei

Tableta Android ultraportabila, capabila sa inregistreze videoclipuri la rezolutie HD 720p. Astfel utilizatorii vor putea tine legatura cu prietenii in orice moment al zilei si oriunde s-ar afla.

Principalii concurenti ai eMag pe piata locala sunt PCFun, Cel.ro precum si retaileri traditionali precum Altex, Domo sau Flanco.