Cosmote lanseaza primul plan tarifar din Romania dedicat persoanelor cu dizabilitati

Cosmote Romania a lansat miercuri “Alaturi de Tine”, un nou plan tarifar creat pentru persoanele cu dizabilitati. Acestia pot beneficia de comunicare nelimitata de voce si text in retea si 50 de minute national si internationale pentru 4,5 euro (fara TVA), pe luna, conform operatorului.

Clientii pot beneficia de asemenea de un numar nelimitat de minute in retea pentru apelurile catre reteaua Romtelecom, detinua de OTE, compania mama a Cosmote.

„Consideram ca acele categorii vulnerabile de utilizatori ar trebui sa primeasca pachete de comunicare dedicate, concepute pentru a se potrivi cu modul lor special de trai. Cu planul tarifar ‚Alaturi de Tine’, vrem sa extindem aria activitatilor noastre de CSR in zona de produse si servicii, prin crearea unui pachet de comunicare ce urmareste sa imbunatateasca viata persoanelor cu nevoi speciale”, a declarat Costas Kapetanopoulos, director de marketing si comunicare, Cosmote Romania.

Clientii care isi activeaza noul plan tarifar „Alaturi de Tine” pot beneficia, de asemenea, de bonusul de portabilitate ce include 30 de minute nationale si internationale daca isi porteaza numerele de telefon din alta retea in reteaua Cosmote si activeaza planul tarifar „Alaturi de Tine” pentru o perioada de 24 de luni. De asemenea, clientii pot beneficia de inca 10 minute nationale suplimentare, pentru activarile fara subventie pentru telefonul mobil.

Planul tarifar „Alaturi de Tine” este oferit promotional si va fi disponibil pana pe 15 iunie 2011, cu posibilitatea de extindere. Noua oferta tinteste utilizatorii cu dizabilitati de nivelurile 1-5 si 8-10, conform Certificatului de incadrare al gradului de handicap.

In Romania erau la finele anului trecut circa 700.000 persoane cu handicap, conform datelor Directiei Generale a Protectiei Persoanelor cu Handicap.

Principalii concurenti ai Cosmote pe piata locala sunt Orange Romania, lider de piata, Vodafone Romania precum si RCS&RDS si UPC Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri