Conducerea Asbis Romania, unul dintre principalii jucatori de pe piata locala de distributie, mizeaza in acest an pe afaceri in crestere cu 22-25% fata de anul trecut, cand compania a inregistrat un business de aproximativ 30 de milioane de euro, a declarat Monica Aluas, directorul general al companiei.
Managerul a afirmat ca primul trimestru din acest an a fost mai bun decat perioada similara din 2010 si ca pana acum obiectivele stabilite au fost indeplinite. In toamna anului trecut, Aluas estima o crestere a afacerilor mai mica (de 10-15%) fata de cea preconizata in prezent, de 22-25%.

In ceea ce priveste profitul, managementul Asbis Romania estimeaza ca acesta va creste tot cu 22-25% comparative cu 2010.

Compania a lansat gama de tablete Prestigio MultiPad, formata din trei serii cu preturi intre 700 lei si 1.200 lei. Monica Aluas spera ca Asbis sa ajunga anul acesta la aproximativ 7-10% din piata locala de tablete PC, estimata la aproximativ 50.000 de unitati.

Prestigio inseamna aproximativ 15% din veniturile Asbis Romania, acest brand fiind printre cele mai profitabile din portofoliul companiei. Un alt brand foarte profitabil este Canyon

Asbis, subsidiara locala a grupului cipriot Cipru, distribuie produsele unor branduri precum Intel, AMD, Seagate, Samsung, Microsoft, Dell sau Toshiba, dar si propriile marci Canyon (periferice PC, accesorii pentru gaming, genti laptop, produse de retelistica si alte dispozitive periferice) si Prestigio (produse de stocare, GPS si accesorii USB de lux).

Distribuitorul are 45 de angajati in Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri