Procesatorul de tranzactii de plati online cu cardul Gecad ePayment va trece printr-un proces de rebranding in urma caruia compania va fi redenumita si de asemenea isi va dubla numarul de angajati, ajungand in curand la aproximativ 60 de salariati, a declarat pentru wall-street.ro, Cristian Herghelegiu (39 de ani), noul director de dezvoltare si strategie al companiei.
Rebrandingul va avea loc odata cu transformarea Gecad ePayment dintr-un procesator de plati online intr-un integrator de sisteme de plati online.

"Ne dorim ca atunci cand cineva vrea sa faca o plata online sa se gandeasca la noi. Pana acum ne-am axat pe zona de carduri, dar vrem sa oferim toate modalitatile de plata online”, a explicat Cristian Herghelegiu.

De asemenea, Gecad ePayment se va extinde in regiune, pentru urmatoarea perioada fiind planificat ca platforma sa fie folosita in peste zece tari europene.

Astfel, procesatorul care are in prezent in jur de 30 de angajati, isi va dubla in curand numarul de angajati.

Gecad ePayment este o companie lansata in 2004 de antreprenorul Radu Georgescu, iar in anul trecut un procent de 87% din companie a fost cumparat de grupul sud-african Naspers.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri