France Telecom, grupul care detine Orange Romania, l-a numit pe Vincent Benoit ca director de fuziuni si achizitii al grupului. Acesta ii va raporta lui Gervais Pellissier, directorul general adjunct responsabil pentru finante si sisteme de informatie.
Anuntul vine la scurt timp dupa ce in presa au aparut informatii ca grupul francez isi evalueaza portofoliul european si ca ar putea consolida sau vinde operatiunile din tari precum Austria, Belgia sau Romania, deoarece cresterea de pe continent a incetinit, in timp ce industria telecom din zone cum ar fi Africa si Orientul Mijlociu este in expansiune accelerate.

Insa potrivit declaratiilor oficialilor Orange Romania, France Telecom nu planuieste sa vanda operatiunile locale.

“Evaluarea strategica a portofoliului detinut de catre grup nu este o operatiune noua si a mai fost mentionata de catre Stephane Richard, CEO France Telecom – Orange, in luna februarie, la prezentarea rezultatelor financiare pe 2010. Conducerea grupului are responsabilitatea de a face astfel de evaluari periodic, dar nu la intervale clar stabilite”, au afirmat oficialii companiei de telecomunicatii.

Vincent Benoit (44 de ani) s-a alaturat grupului francez in 2006 cand a fost numit director de comunicare cu investitorii. Din 2009, este de asemenea seful departamentul de strategie si planificare.

Managerul si-a inceput cariera in 1990 ca auditor la compania de consultant financiara PriceWaterhouseCoopers.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri