Samsung lanseaza pe piata locala Smart TV, televizoarele cu internet inclus

Samsung Romania este primul producator de electronice care lanseaza pe piata locala televizoarele Smart TV, noile plasme si modele LED conectate la internet avand preturi intre 2.750 si 14.990 de lei.

Pe langa redarea continutului oferit de furnizorii de servicii de televiziune, aceste televizoare ofera acces la internet, utilizatorii avand astfel posibilitatea de a alege dintr-o gama foarte diversa de continut multimedia.

De asemenea, noile televizoare ofera imagini in format 2D si 3D, imagine de inalta definitie si pun la dispozitie magazinul de aplicatii Samsung Apps care ajuta utilizatorii sa acceseze domenii de interes precum sport, divertisment, informatii, jocuri si acces la retele sociale.

" Smart TV-urile Samsung sunt dispozitive inteligente, ce raspund la cat mai multe dintre nevoile utilizatorului modern si, de aceea, suntem siguri ca vor fi foarte bine primite pe piata din Romania", a declarat Raul Filip, manager al diviziei consumer electronics in cadrul Samsung Electronics Romania.

Televizoarele vor putea fi cumparate din retelele Altex, Domo, Flanco si de la retailerul online eMag.

Anul trecut romanii au cumparat aproximativ 500.000 de televizoare cu ecran plat ((LCD, plasme si modele cu LED) .


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri