Mediacafe, regia care vinde publicitate pe site-urile Yahoo din Romania, va incepe saptamana aceasta sa redirectioneze traficul de pe pagina Yahoo.com pe pagina Yahoo.ro, acest lucru traducandu-se in atragerea a pana la 4 milioane de vizitatori unici pe luna pe domeniul romanesc, a declarat pentru wall-street.ro Mihai Fanache, manager al Mediacafe.
In prezent Yahoo.ro atrage circa 20.000 de unici/zi, conform lui Fanache. Site-ul a fost lansat in luna martie si contine in principal stiri agregate din mai multe site-uri romanesti. Dupa redirectionarea progresiva ce va avea loc in urmatoarea luna, site-ul Yahoo.ro are potential sa atraga pana la 4 milioane de unici/luna. “Utilizatorii vor putea opta sa ramana la Yahoo.com, urmand a fi intrebati daca doresc acest lucru”, spune Fanache.

Pe langa faptul ca homepage-ul localizat va fi folosit pentru plasarea de publicitate, seful Mediacafe spune ca redirectionarea este importanta deoarece astfel produsul devine “realmente local”.

Ramaneti pe wall-street.ro pentru a citi, in curand, mai multe despre planurile Mediacafe, noi campanii publicitare, noi proiecte si parere despre piata de publicitate online, intr-un interviu exclusiv cu Mihai Fanache.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri