Furnizorul de solutii complete pentru consumatori si companii, D-Link si compania de comunicatii globale prin Internet, Skype, au lansat adaptorul telefonic D-Link Skype USB, care permite consumatorilor sa isi utilizeze telefoanele existente, cu cablu sau fara, pentru a beneficia de caracteristicile pentru apeluri gratuite, informeaza un comunicat al celor doua companii. Adaptorul telefonic D-Link Skype USB (DPH-50U) permite utilizatorilor sa accepte atat apeluri Skype, cat si prin intermediul telefonului obisnuit, pentru a folosi acelasi aparat telefonic cu un grad ridicat de flexibilitate.

Cand consumatorii vorbesc pe o linie telefonica traditionala si primesc un apel Skype, ei pot schimba cu usurinta liniile, pentru a prelua apelul Skype, sau invers, ca si cum ar utiliza optiunea apel in asteptare. Este posibila si conectarea in regim de teleconferinta, intre linii telefonice obisnuite si Skype. Pentru un grad de comoditate sporit, adaptorul telefonic D-Link Skype USB include un display luminos, care indica utilizatorului daca primeste apel de pe un telefon obisnuit sau de la un utilizator Skype.

Adaptorul telefonic este compatibil cu PC-ul si se conecteaza cu usurinta la o linie telefonica obisnuita, la telefon si la computer. Cum adaptorul este alimentat cu energie de la computer prin cablul USB, nu necesita o sursa suplimentara de energie.

Adaptorul telefonic D-Link Skype USB (DPH-50) va fi disponibil in intreaga Europa la pretul de 39,99 lire sterline (59,99 euro), incepand din februarie 2006. D-Link este lider global in conectivitate pentru retelele destinate intreprinderilor mici, mijlocii si mari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri