Google a anuntat joi ca utilizatorii romani de terminale cu sistem de operare Android vor putea achizitiona in curand aplicatii platite de pe Android Market. Alaturi de Romania, Google va introduce sistemul in alte 98 de tari.

“Google a anuntat ca Android Market va creste accesul consumatorilor si sprijinul oferit de catre dezvoltator pentru aplicatiile platite in mai multe alte noi tari. In urmatoarele zile, consumatorii din 99 de noi tari vor putea sa achizitioneze aplicatii Android Market. Aceasta ultima extindere de Android Market inseamna mai multe aplicatii - inclusiv jocuri, de productivitate, sociale si aplicatii - pentru consumatori, precum si mai multe oportunitati de vanzare pentru dezvoltatorii din mai multe tari”, conform reprezetantilor companiei.

Sistemul va fi introdus “in cateva zile”. Consumatorii din 131 de tari vor avea astfel acces la peste 200.000 de aplicatii gratuite si platite.

Vizualizati lista completa a tarilor in care este disponibil Android Market.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri