Pentru Bogdan Iftemie, directorul de vanzari al Acer Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de laptopuri, nu exista o diferenta mare intre o zi de lucru si una de concediu. Anii in care a lucrat de acasa pentru companie l-au determinat ca si atunci cand este in timpul liber cu familia sa raspunda la e-mailuri ori la telefon, chiar si numerelor pe care nu le cunoaste.
“Jobul si timpul sunt de asa natura pentru mine, incat nu fac diferentiere si nu am nicio problema ca intr-o zi de concediu sa ii raspund unui client si sa-l ajut. Raspund si la numerele pe care nu le cunosc si nu ma deranjeaza daca in acelasi timp stau la masa cu familia. Pe mine astfel m-au educat acei ani (n.red. 2005-2008) in care nu am avut birou si in care am lucrat de acasa si asta m-a facut sa fiu responsabil si liber cu timpul meu. Se intrepatrunde foarte mult jobul cu viata privata, dar mentin un echilibru”, explica managerul care conduce operatiunile locale ale Acer.

Bogdan Iftemie (36 de ani) lucreaza pentru Acer Romania din iunie 2005, anterior lucrand pentru Elkotech Romania, ATC Rom, Tornado Sistems si Universal RX.

In general, managerul se trezeste intre orele 7.00 - 7.45, iar la ora 8.00 merge la gradinita cu fiul sau in varsta de cinci ani.

Citeste intregul articol O zi din viata unui manager: Bogdan Iftemie, seful Acer Romania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri