Cum arata o zi din viata lui Bogdan Iftemie, seful Acer Romania

Pentru Bogdan Iftemie, directorul de vanzari al Acer Romania, cel mai mare jucator de pe piata locala de laptopuri, nu exista o diferenta mare intre o zi de lucru si una de concediu. Anii in care a lucrat de acasa pentru companie l-au determinat ca si atunci cand este in timpul liber cu familia sa raspunda la e-mailuri ori la telefon, chiar si numerelor pe care nu le cunoaste.

“Jobul si timpul sunt de asa natura pentru mine, incat nu fac diferentiere si nu am nicio problema ca intr-o zi de concediu sa ii raspund unui client si sa-l ajut. Raspund si la numerele pe care nu le cunosc si nu ma deranjeaza daca in acelasi timp stau la masa cu familia. Pe mine astfel m-au educat acei ani (n.red. 2005-2008) in care nu am avut birou si in care am lucrat de acasa si asta m-a facut sa fiu responsabil si liber cu timpul meu. Se intrepatrunde foarte mult jobul cu viata privata, dar mentin un echilibru”, explica managerul care conduce operatiunile locale ale Acer.

Bogdan Iftemie (36 de ani) lucreaza pentru Acer Romania din iunie 2005, anterior lucrand pentru Elkotech Romania, ATC Rom, Tornado Sistems si Universal RX.

In general, managerul se trezeste intre orele 7.00 - 7.45, iar la ora 8.00 merge la gradinita cu fiul sau in varsta de cinci ani.

Citeste intregul articol O zi din viata unui manager: Bogdan Iftemie, seful Acer Romania


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri