Distribuitorul de jocuri video autohton Best Distribution a deschis in Bucuresti primul Concept Store din Europa de Est, dupa o investitie de 50.000 euro. In magazin se pot testa jocuri si, cu ajutorul unui cont pe magazinul online Gameshop.ro, achizitiona produse de profil.
“Intentionam sa oferim gamerilor, dar si celor care vor sa afle mai multe despre jocurile video, o baza completa de informatii si de testing pe aceasta tema”, a declarat Andreea Allardin, director general Best Distribution.

Ea a subliniat ca nu are un target de trafic sau de vanzari pe magazin. “Nu este, efectiv, un loc de vanzare, ci un magazin de consiliere”. Depozitul magazinului este unul “foarte limitat”.

Concept store-ul are doi angajati full time si va organiza, frecvent, evenimente legate de lumea jocurilor – concursuri sau promotii. El va fi dotat cu cele mai noi console si jocuri, conform companiei.

Pe primul trimestru al anului, vanzarile de jocuri din Romania s-au redus cu circa 10% fata de aceeasi perioada a anului trecut insa, per total, in 2011, oficialii Best Distribution se asteapta la vanzari in crestere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri