Inscrierile sunt deschise oricarui tip de afacere, indiferent de marime, domeniu de activitate sau numar de angajati, iar accesul la video-conferintele sustinute in cadrul proiectului este gratuit.

Intalnirile online cu experti si consultanti se vor desfasura lunar si se vor referi la teme precum accesarea fondurilor europene sau modificarile aduse Codului Muncii.

„Lansam Vodafone Business Partner din convingerea ca antreprenorul din Romania are nevoie de consultanta de calitate, de solutii concrete de dezvoltare a afacerii, mai ales in contextul actual de business. Am acces la fondurile europene? Ce presupune e-commerce-ul in Romania? - toate acestea sunt intrebari pe care antreprenorul roman si le pune in mod curent, insa, de multe ori, nu gaseste resursele optime sau solutiile potrivite profilului sau de business” a declarat Gabriela Matei, directorul comercial al diviziei de business din cadrul Vodafone Romania.

Prima video-conferinta online va avea loc pe 18 mai, incepand cu ora 16:00.

Invitatul este Radu Onofrei, consultant la RomActiv Business Consulting, o companie romaneasca de consultanta care are peste 450 de proiecte realizate pe diverse scheme de finantare din domenii precum turism, agricultura, energie regenerabila, procesarea produselor agricole si forestiere, panificatie, IT sau administratia publica.

Citeste si:

Managerul va vorbi despre posibilitatile pe care firmele mici si mijlocii le au pentru finantarea afacerii din surse non-bancare (fonduri europene) si va raspunde intrebarilor referitoare la accesarea de fonduri.

Urmatorul seminar din cadrul Vodafone Business Partner va fi sustinut in luna iunie pe tema “Interpreteaza si aplica Codul Muncii in avantajul afacerii tale”.

Vodafone Romania este al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala cu 9,19 milioane de clienti si venituri de 835,6 milioane de euro intre aprilie anul trecut si martie anul acesta.

Sursa foto: Vodafone