Netlog, retea belgiana de socializare dedicata tinerilor, a ajuns in aprilie la un trafic record de 1,24 milioane de vizitatori unici. Rezultatul reprezinta cea mai mare crestere a vizitatorilor unici inregistrata de Netlog de la inscrierea sa in Studiul de Audienta si Trafic Internet (SATI)

Netlog este un portal social international, lansat in Romania in anul 2008, care ofera utilizatorilor acces la bloguri, filme, evenimente, jocuri si aplicatii web.

Acesta are 1,6 milioane de utilizatori romani, dintre care 70% reprezinta tineri cu varste cuprinse intre 17 si 28 de ani, in timp ce 46% sunt femei, respectiv 54% barbati.

Netlog a fost creata in anul 2000 in Belgia, iar numele initial a fost ASL.TO (age, sex, location: varsta, sex, locatie), acesta fiind schimbat in 2007 in actuala denumire.

Site-ul are in prezent aproximativ 71 de milioane de utilizatori in peste 40 de tari.

Romania este cea mai importanta tara in ceea ce priveste audienta din Europa de Est pentru Netlog, afirma in toamna anului trecut Timothy Bataille, director de dezvoltare pentru zona Europei de Est, Turcia, Orientul Mijlociu si Nordul Africii.

Citeste si articolul "Oficial Netlog: In viitor experienta online a utilizatorilor va depinde de profilul pe care il au pe o retea sociala"

Sursa foto: Netlog


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si