Belkin Play Max, sub numele sau de cod F7D4301, este unul dintre modele de varf al noii game de routere de la Belkin, intitulata sugestiv Play. Termenul din urma este utilizat pentru a defini aceasta gama datorita elementelor prietenoase si „jucause” care definesc lucrul intr-o retea creata de acest dispozitiv, scrie Playtech.
Avand la baza un set de aplicatii, disponibile atat pentru sistemele Windows, cat si pentru Mac, pe care le instalati de pe CD-ul din pachet sau de pe site-ul oficial, puteti profita din doar cativa pasi simpli de tot ce are de oferit „jucaria”.

Daca tot am mentionat dispozitivul, merita sa amintim si pachetul de functii high-end oferit de Play Max: 4 porturi gigabit, 2 porturi USB, 2 moduri de functionare wireless 2,4/5 GHz, posibilitatea creerii unei retele guest, toate fac parte din portofoliul acestui model.

Cititi intregul articol pe Playtech.

Sursa foto: Belkin

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri