Vodafone Romania a anuntat numirea lui Angus Slater (38 de ani) in pozitia de chief marketing officer, incepand cu data de 1 iunie 2011.
Angus s-a alaturat Vodafone in anul 2003 si de atunci a lucrat in majoritatea zonelor de marketing - de la produse, oferte comerciale, terminale, servicii de continut, pana la strategie si brand, avand experienta mai multor tari, printre care se numara Marea Britanie, Germania, Japonia si Olanda. In Vodafone Olanda, Angus a fost membru al Board-ului.

Numirea lui Angus Slater vine la cateva luni dupa plecarea lui Marco Kind din pozitia de marketing manager.

In calitate de CMO, Angus va fi responsabil de strategia de brand si de comunicarea marketing, de marketing online, precum si de strategia companiei pentru servicii de comunicatii totale si de noi linii de business, ‘customer experience’ si programe cross-functionale majore.

“Sunt incantat sa ma alatur echipei de management a Vodafone Romania. Am gasit aici cea mai buna retea din Romania dar si o echipa talentata si motivata, precum si un brand vibrant. Vom continua sa folosim toti acesti diferentiatori pentru a fi si mai aproape de inimile romanilor si a le oferi cea mai buna experienta de pe piata”, a spus Angus Slater.

Angus detine un Master of Arts de la Oxford University, este casatorit si are trei copii. Printre pasiunile sale se numara schiul, drumetiile si tenisul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri