Vodafone Romania, al doilea operator de telefonie mobila de pe piata locala, lanseaza din 20 mai doua noi optiuni de date pe mobil in roaming atat pentru clientii persoane fizice, cat si pentru clientii de business.
Optiunea “Internet pe Mobil Roaming 24h” include 5MB trafic de date, valabil o zi.

Aceasta optiune costa 2,48 euro pe zi (TVA inclus) in 15 state UE si 6,2 euro pe zi (TVA inclus) in alte 28 de tari din intreaga lume.

Clientii companiei pot naviga in roaming timp de o saptamana, cu optiunea “Internet pe Mobil Roaming 7 zile”, valabila in toate cele 43 de tari, care include 25MB trafic de date, pentru 12,4 euro (TVA inclus).

Odata cu introducerea noilor optiuni, tarifarea se va aplica doar odata cu inceperea sesiunii de conectare in roaming.

Pentru o taxa fixa, clientii se pot conecta de cate ori doresc in limita traficului inclus. Noile optiuni de roaming raman valabile si pentru urmatoarele calatorii in strainatate, iar utilizatorii nu sunt nevoiti sa solicite ulterior reactivarea acestora.

Pentru cele doua optiuni de internet pe mobil, traficul suplimentar in roaming in tarile mentionate este taxat cu 1.24 euro/MB ( TVA inclus).

Indiferent de optiunea activata, traficul efectuat cu alti operatori se tarifeaza cu 9,92 Euro/MB (TVA inclus)

Cele 15 state UE in care optiunea Internet pe Mobil Roaming 24h costa 2,48 euro pe zi sunt : Austria, Belgia, Cehia, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Malta, Olanda, Portugalia, Spania, Elvetia si Marea Britanie.

Celelalte state in care optiunea Internet pe Mobil Roaming 24h costa 6,2 euro pe zi sunt: Albania, Australia, Bulgaria, Croatia, Cipru, Danemarca, Egipt, Estonia, Finlanda, Hong Kong, Islanda, India, Japonia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Malaezia, Noua Zeelanda, Norvegia, Polonia, Reunion, Singapore, Slovacia, Slovenia, Africa de Sud, Suedia si Turcia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri