Teletrans, operator de telecomunicatii la nivel national, anunta numirea lui Ovidiu Mihaila (foto) in functia de director general, incepand cu data de 25 mai, pentru a-i succede lui Horia Hahaianu, care a preluat conducerea actionarului unic, Transelectrica.
Ovidiu Mihaila, in varsta de 43 de ani, a ocupat anterior pozitia de director general al Centrului Roman pentru Promovarea Comertului si Investitiilor Straine, in subordinea Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri si, pentru o perioada de sase luni, consilier al directorului general Teletrans.

“Pentru mine, acest rol este o provocare si o oportunitate extraordinara, ma bucur sa am sansa de a lucra din nou la conducerea Teletrans, cu o echipa consolidata, intr-o organizatie puternica. Sunt convins ca putem sa continuam munca inceputa in ultimii ani de catre predecesorul meu si sa continuam sa ne dezvoltam, atat organizational, cat si in ceea ce priveste relatia cu clientii si partenerii nostri din piata” – a declarat Ovidiu Mihaila, director general Teletrans.

„Prioritatea numarul 1 in acest an consta in continuarea proiectelor incepute de Teletrans – printre care pot numi upgrade-ul de retea, (datorita importantei si impactului asteptat asupra activitatii noastre), dar, in acelasi timp, vom acorda o atentie deosebita atingerii obiectivelor financiare asumate. Avand in vedere traiectoria foarte frumoasa a Teletrams din ultimii ani – mentinerea unui ritm de crestere reprezinta o adevarata provocare pentru intreaga echipa” – adauga Ovidiu Mihaila.

Teletrans SA a realizat in 2010 o cifra de afaceri de 15,03 milioane euro, reprezentand o crestere de 42% comparativ cu cifra de afaceri din anul anterior. Profitul net pentru 2010 a crescut cu 23% in comparatie cu cel al anului precedent.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri