Nokia: Smartphone premium cu aur si cristale

Nokia Oro, un smartphone cu ecran tactil destinat pietei premium, va fi disponibil in Romania incepand din 15 iulie, 2011. Fiind fabricat in editie limitata, Nokia Oro imbina elemente precum piele Bridge of Weir LeatherTM, rama si taste placate cu aur de 18 carate si tasta de meniu din cristal de safir, conform companiei finlandeze.

Pretul mobilului va fi de “peste 800 euro”, conform oficialilor companiei.

Acest smartphone premium dispune si de o camera de 8 megapixeli, ecran AMOLED de 3,5 inchi din sticla cu strat protector, fiind un terminal rezistent, in culori stralucitoare.

“De la design la terminalul in sine, cu Nokia Oro am creat un smartphone pe care este o placere sa il tii in mana si sa il utilizezi”, a declarat Alessandro Lamanna, Vicepresedinte, Marketing, Nokia. “Nokia Oro este o combinatie exceptionala intre maiestrie si materiale exclusive. A fost creat cu pasiune pentru detaliu, de la finisajele din aur, tasta de meniu din cristal de safir pana la stratul din piele ce acopera partea din spate a carcasei”.

Pachetul de vanzare Nokia Oro include si o editie placata cu aur de 18 carate a setului cu casca Nokia J Bluetooth.

Nokia Oro va fi livrat incepand din urmatorul trimestru cu ultima actualizare de software Symbian Anna, functie de introducere a textului imbunatatita, precum si browser si Harti Ovi optimizate.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri