As dori sa incep prin a spune ca nu sunt un fanatic in ceea ce priveste segmentul de periferice PC, insa exista anumite produse cu care imi face placere sa ma joc ceva vreme, poate pentru a-l gasi pe acela care mi se potriveste.

Am cautat o pereche de casti pe care sa le folosesc acasa, o pereche de casti de dimensiuni mai mari pentru a imi acoperi urechile si a-mi oferi un sunet cald, placut, dar si puternic si dinamic. Inca nu am gasit… insa am mai caut :) . Suna poate putin dezamagitor, stiu, insa recunosc ca de multe ori pot fi destul de exigent, mai ales cu ceea ce imi doresc, asa cum probabil suntem cei mai multi.

Oricum, am pus mana pe o pereche de casti foarte interesante de la Roccat, Kave mai exact, o pereche de casti destinate in primul rand gamerilor.

Roccat este celebra pentru produsele sale de calitate pe care le pune la dispozitia gamerilor – mausuri, tastaturi, mouse-pad-uri precum si casti specializate pentru acest segment. Kave reprezinta unul din modelele de varf ale producatorului si am fost destul de entuziasmat de faptul ca aceste casti detin un sistem de surround real.

Cititi articolul integral pe site-ul Playtech.ro.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
eMAG: Cati clienti din mediul rural cumpara online?