Facebook urmareste sa implementeze in cea mai mare retea din lume diferite formate media pentru a reusi, in timp, sa acopere cat mai complet lumea digitala, conform unui raport al New York Times. Printre formatele cautate sunt cele audio, video - filme sau stiri.

Pe langa discutiile cu serviciul de muzica Spotify, doua surse anonime din cadrul Facebook au declarat ca in prezent se poarta negocieri cu alte cateva companii care ofera servicii audio.

Planul Facebook este de a crea un widget care sa arate cele mai recente melodii care au fost ascultate de membri retelei sociale, oferind de asemenea o modalitate usoara a prietenilor acestora de a asculta aceleasi melodii.

Sursele au confirmat insa ca Facebook nu se limiteaza la muzica ci compania urmareste sa implementeze in moduri similare si formate video, stiri, seriale TV si filme.

Facebook intentioneaza sa foloseasca terte surse pentru a depasi problemele de licentiere, partenerii oferind feed-uri la clip-uri sau fisiere audio pe platforma Facebook.

Cu toate acestea, zvonurile par intemeiate, avand in vedere ca Mark Zuckerberg, CEO al companiei, a declarat recent ca “a asculta muzica este una dintre activitatile preferate ale prietenilor. Pe langa aceasta, a te uita la televizor, a urmari stiri sau a citi carti reprezinta, de asemenea, activitati pe care le faci in mod natural cu prieteni. Sper sa ne aducem si noi contributia in aceste domenii”.

Oficialii companiei nu au comentat asupra subiectului, declarand doar ca “suntem in continua cautare de modalitati noi de a oferi continut cat mai relevant pentru membri Facebook”.

Sursa foto: Blogmoot.blogspot.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri