Pe langa discutiile cu serviciul de muzica Spotify, doua surse anonime din cadrul Facebook au declarat ca in prezent se poarta negocieri cu alte cateva companii care ofera servicii audio.

Planul Facebook este de a crea un widget care sa arate cele mai recente melodii care au fost ascultate de membri retelei sociale, oferind de asemenea o modalitate usoara a prietenilor acestora de a asculta aceleasi melodii.

Sursele au confirmat insa ca Facebook nu se limiteaza la muzica ci compania urmareste sa implementeze in moduri similare si formate video, stiri, seriale TV si filme.

Facebook intentioneaza sa foloseasca terte surse pentru a depasi problemele de licentiere, partenerii oferind feed-uri la clip-uri sau fisiere audio pe platforma Facebook.

Citeste si:

Cu toate acestea, zvonurile par intemeiate, avand in vedere ca Mark Zuckerberg, CEO al companiei, a declarat recent ca “a asculta muzica este una dintre activitatile preferate ale prietenilor. Pe langa aceasta, a te uita la televizor, a urmari stiri sau a citi carti reprezinta, de asemenea, activitati pe care le faci in mod natural cu prieteni. Sper sa ne aducem si noi contributia in aceste domenii”.

Oficialii companiei nu au comentat asupra subiectului, declarand doar ca “suntem in continua cautare de modalitati noi de a oferi continut cat mai relevant pentru membri Facebook”.

Sursa foto: Blogmoot.blogspot.com