Vodafone lanseaza o oferta prin care dubleaza traficul de internet

Vodafone Romania, al doilea operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat o oferta prin care utilizatorii de laptop-uri, PC-uri sau tablete primesc trafic dublu inclus, pentru fiecare abonament nou sau prelungit de internet mobil, promotional, pana la sfarsitul lunii iulie. Oferta este valabila si pentru utilizatorii de cartele prepaid.

Pentru pachetul Standard, cu un tarif de 9 euro pe luna (TVA inclus), abonatii Vodafone Mobile Broadband primesc trafic dublu de internet mobil, de 2GB.

Cei care aleg abonamentul Plus, de 12 euro pe luna (TVA inclus), traficul oferit devine 4GB, iar utilizatorii abonamentului Extra vor plati 15 euro pe luna (TVA inclus) pentru 8GB.

Operatorul ofera si noul pachet Internet Nelimitat Profesional, cu un trafic initial inclus de 18 GB, la un tarif de 19 euro pe luna (TVA inclus). La depasirea traficului initial lunar, viteza va fi de pana la 128 kbps download si 64 kbps upload, iar browsing-ul suplimentar nu va fi taxat.

Utilizatorii primesc gratuit si un modem ce permite viteze de pana la 21,6 Mbps.

Si utilizatorii de cartele primesc trafic dublu de date, valabil timp de 30 de zile: 2GB pentru 9 euro credit, 4GB la un tarif de 12 euro credit si respectiv 8GB trafic inclus de date pentru 15 Euro credit.

Vodafone are cea mai extinsa acoperire la nivel national pentru serviciile de internet mobil, peste 90% avand acces la reteaua de internet broadband a operatorului.

Operatorul avea la finalul lui martie 9,19 milioane de clienti si inregistrase venituri de 835,6 milioane de euro intre aprilie anul trecut si martie anul acesta.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea IT & C »Setari Cookie-uri